MYKENSNEKKERNE Gudbjørn Gudbjørnsson

Adresse: Tuvslettvegen 5, 8642 FINNEIDFJORD

Telefonummer: 974 69 568

Mykensnekkerne As har besøksadresse Tuvslettvegen 5, 8642 Finneidfjord. Selskapet ble stiftet i 2015 og antall ansatte er 4. Aksjekapitalen er på NOK 30.000. Gudbjörn Gudbjörnsson (66) er daglig leder. Se alle styremedlemmer og eiere.

 

 

Utvendig renovering

 

Forholdsvis stort utvendig prosjekt med utbygg, tak, etterisolering av vegger og skifte av kledning. Veldig god service og kvalitet. Utført innenfor de rammene vi ble enige om med god kommunikasjon underveis! :o).

Thomas Jørgensen, 2. feb. 2016

Oppsetting av saltdalshytte m64

 

Vil med dette anbefale Mykensnekkerne til alle som skal sette opp hytte som de gjorde for meg. Hadde også et firma som kontrollerte jobben de gjord ( takstman og byggconsult) GO Heimen i Sømna. De fant ikke noe feil De fant heller ingen feil etter deres jobb Go Heimen leverte total pakke på søknad og befaring under oppføring av hytta. Hvis det skulle komme til at noen vil ta kontakt så er det bare og ringe En stor takk for en god jobb MVH CAA.

Curt Steven Aasen, 28. sep. 2014

Legging av taksteinplater

 

Utrolig fornøyd med både jobben og folket. Viste stor forståelse for faget og jobbet effektivt, noe som var betryggende for oss etter et meget uheldig møte med snekkerne som prøvde seg før dem. Ble litt ekstra arbeid og flere timer enn i anbudet, men slo av vesentlig mange timer. Alt i alt er vi strålende fornøyd, og vil anbefale dem på det sterkeste. Bruker dem gjerne igjen om vi trenger snekkerhjelp.

Roy Arne Fredriksen, 23. jan. 2014

 

FIRMAINFORMASJON

MYKENSNEKKERNE Gudbjørn Gudbjørnsson

Bransje:Snekkerarbeid

Org. nr:995578328

Registrert:02. 06. 2010

Keywords:snekker, renovering, snekkerhjelp

MYKENSNEKKERNE Gudbjørn Gudbjørnsson

Telefonummer: 974 69 568

Adresse: Tuvslettvegen 5, 8642 FINNEIDFJORD

Skriv omtale av MYKENSNEKKERNE Gudbjørn Gudbjørnsson

Skriv omtale av MYKENSNEKKERNE Gudbjørn Gudbjørnsson

Din vurdering av bedriften